Introductie

De opdracht start 8 december voor de duur van 6 maanden met optie tot verlengen en voor 36 uur per week.

Functie

De missie van onze afdeling is: Met en voor burgers, bedrijven en bezoekers, organiseren en beschermen wij de veiligheid en leefbaarheid. Binnen de afdeling zijn de werkzaamheden heel divers van aard. Je behandelt aanvragen voor diverse vergunningen. Je controleert de volledigheid van de aanvraag, en zet adviezen uit naar de betrokken deskundigen. Je stelt besluiten op en motiveert deze. Je houdt je bezig met allerlei voorkomende administratieve werkzaamheden. Je biedt ondersteuning bij overige vergunningsprocessen. Je levert input voor nieuw beleid, en biedt ondersteuning bij het maken hiervan. Je zorgt voor een optimale communicatie naar de aanvrager van de vergunning.

Functie-eisen

Je werkt met diverse medewerkers aan verschillende activiteiten in de keten. Dit vraagt een flexibele instelling en het vermogen om goed te kunnen schakelen tussen de diverse werkzaamheden. Je werkt zelfstandig en neemt initiatief. Je bent integer en kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Daarnaast is het erg belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden bezit. Contact met burgers gaat een groot onderdeel van de functie zijn. Je beschikt over een afgeronde (administratief) juridische opleiding op HBO niveau. Je hebt kennis van de Algemene wet bestuursrecht, APV en bijzondere wetten. Wanneer deze kennis ontbreekt sta je ervoor open om een opleiding te volgen. Je hebt ervaring in het werken met diverse softwarepakketten. Je bent doelgericht en overzichtelijk in communicatie. Je bent een teamspeler die een bijdrage levert aan een prettige werksfeer. Je hebt een servicegerichte houding. Je werkt graag integraal met andere disciplines en teams.

Sollicitatie

• Stuur een opdrachtgerichte motivatie waarin je duidelijk verwijst naar je specifieke ervaring met de vereiste expertise inclusief cv via de button “Solliciteer nu” op deze pagina.. • Geef een indicatie van het gewenste salaris en / of uurtarief. • Geef duidelijk de beschikbaarheid en eventuele vakantiedagen aan.