Introductie

De opdracht start 2 januari voor de duur van 12 maanden met optie tot verlengen en voor 16 uur per week.

Functie

Je werkt vanuit het domein Bedrijfsvoering samen met Functioneel beheerders en Informatieadviseurs van de afdeling Informatievoorziening. Denk hierbij qua werkzaamheden aan het opstellen van functioneel ontwerpen, het inrichten en testen van workflows. Je neemt hier ook de aanwezige Functioneel beheerders in mee en zorgt voor training on the job. Je werkt daarnaast nauw samen met HR beleidsmakers en medewerkers van de afdeling HR Services, die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de personeels- en salarisadministratie om zo samen te zorgen voor een tevreden klant. Als functioneel beheerder werk je mee aan de doorontwikkeling van Youforce binnen onze organisatie en draai je volop mee in verbeter trajecten op o.a. het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom, CAO wjzigingen en het benutten van de mogelijkheden binnen de Youforce app.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren HR Youforce consultant met ruime werkervaring. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en bent aantoonbaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het HR-terrein en de mogelijkheden binnen de softwaremodules van Visma|Raet. Jij bent de specialist die weet wat de mogelijkheden van de applicatie zijn en hoe deze efficiënt benut kunnen worden. Je bent niet alleen kennisdrager van de applicatie en sparringpartner voor inrichtingskeuzes, je brengt ook best-practices mee die direct te implementeren zijn. Ook draag je zorg voor kennisoverdracht naar de interne functioneel beheerders. Eisen Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare recente werkervaring als Youforce HR consultant Een kernelement hierin is het meedenken over wijzigingen die het werk van de klant makkelijker en beter maken. Je wordt uitgedaagd om hierin een proactieve rol te pakken, waarbij je gevraagd en ongevraagd advies geeft. Omdat je mee gaat helpen bij de door ontwikkeling is het belangrijk dat je expertise hebt in het HR domein en dat je vernieuwend bent en de nodige analytische vaardigheden meebrengt.

Sollicitatie

• Stuur een opdrachtgerichte motivatie waarin je duidelijk verwijst naar je specifieke ervaring met de vereiste expertise inclusief cv via de button “Solliciteer nu” op deze pagina.. • Geef een indicatie van het gewenste salaris en / of uurtarief. • Geef duidelijk de beschikbaarheid en eventuele vakantiedagen aan.